Metroair 500, indedel til Metroair luft/vand varmepumpe

83.499,00 kr.

Læs mere

Varenummer (SKU): 1281801656617844 Tags: , ,

Beskrivelse

Metroair 500, indedel til METROAIR luft/vand varmepumpe, buffertank 80 ltr., programerbar styring, 3x400V. 9 kW elpatron, indbygget spiral for solvarme.

Metroair 500 er den indendørs del af det større luft-vand varmepumpeanlæg. Sammen med en frekvens/inverterstyret METROAIR I 16 eller 20 giver den et komplet og økonomisk varmesystem.

Metroair 500 er særligt velegnet til store boliger eller bygninger med 2-3 lejligheder og kan tilsluttes forskellige typer centralvarmeanlæg med radiatorer og/eller gulvvarme. Den har indbygget styring, varmtvandsspiral, solspiral, bufferbeholder, cirkulationspumper og el-patron. Det betyder, at der i langt de fleste tilfælde ikke er behov for ekstra tilbehør.

Styringen giver komfort, god økonomi og sikker drift. Betjeningspanelet er overskueligt og med en enkel menu, og informationer om drift, temperaturer og indstilling fremgår klart og tydeligt. Den forbedrede bufferbeholder på 80 liter giver bedre SCOP værdi og længere levetid.

Metroair 500 kan styres med MyUpway online styring som er en online service, der giver brugerne det forkromede overblik over varmepumpens energiforbrug og driftstatus via nettet. Her kan man følge med i forbruget og se, om der er brug for justeringer.

Yderligere information

Brand

Merchant